The British Invasion 30. september kl. 20:00

The British Invasion

I forlængelse af de tidligere Classic Artsist koncerter, ”Woodstock” - ”The Beatles Final Albums” og ”Rolling Stones – Its Only Rock' N Roll, But We Like It”, er denne en hyldest til hele den "Britiske Invasion" - en af de vigtigste perioder i populærmusikkens historie.

Endnu en stærkt hold af fantastiske solister er samlet til denne koncert: Bjørn Fjæstad, Poul Halberg og Søren Sko, der sammen et suverænt backing-band, dykker ned i den fantastiske musik fra rockens absolutte guldalder.
I midten af tresserne ramte en bølge af musik fra britiske pop- og rock bands omverdenen som en tzunami. En ungdomskulturrevolution, og tydelig modkultur til den massive amerikanske påvirkning af underholdningsindustrien der havde præget efterkrigstiden. The Beatles og The Rolling Stones var en del af The British Invasion, men grupper og solister som The Who, Kinks, The Animals, Cream, Manfred Mann, Spencer Davies Group, Donovan, Cilla Black, bare for at nævne nogle få, var alle med til at definere den nye tid.


Nummererede siddepladser
Inklusiv garderobe
Varighed: 2 x 45 minutter
Dørene åbner kl. 19.00


Overnatning og 2-retters menu på Hotel Kirstine samt billetter til dette arrangement. Kontakt Hotel Kirstine for at høre nærmere og booke. Ring til receptionen på 5577 4700 eller skriv til info@hotelkirstine.dk.