Specialklassen – INTET AFTALT 23. november kl. 19:30

Specialklassen – INTET AFTALT

Glæd dig til at opleve Specialklassen, når de besøger hele landet med deres nye tour ”Intet aftalt”! Som navnet indikerer, er INTET AFTALT. Publikum ved ikke, hvad der venter dem – og ikke to shows er ens – men én ting er sikkert: det bliver stærkt underholdende, samtidsaktuelt, involverende, overraskende og en aften i en klasse for sig selv!
Oplev et involverende, overraskende og anderledes ”take” på comedygenren end det, som mange andre komikere turnerer rundt med i landet.
Rasmus Søndergaard, Kasper Le Fevre og Kasper Gattrup danner tilsammen trioen, Specialklassen, som siden 2008 har improviseret sig igennem tv-optrædener, radio og musicals og senest deres 2021 tour, ”Rider på bølgen”.
”Det er vores oplevelse, at publikum elsker at få lov til at have en finger med i spillet, og det vil der bestemt ikke blive mindre af i 2022! Rammerne er fastsat, men indholdet er unikt hver eneste aften,” fortæller Kasper Le Fevre.
Siden ’Specialklassen’ opstod for over 12 år siden, er det ikke kun på scenen, de har haft succes. I 2012 havde gruppen premiere på deres egen impro-comedyserie på DR2, Hotel Zimmerfrei, som i 2014 vandt prisen for ”Bedste Comedy-format” i Cannes. I 2020 fik ’Specialklassen’ sit eget radioprogram på Radio4, Tryghedssamfundet, der hver uge giver lytterne en satirisk pause fra ordentlighed og moralsk forventning med aktuelle emner og tendenser samt besøg fra deres velkendte sketches – blandt andre René & Mor og Palle fra Kalundborg.
Det samtidsaktuelle og til tider vanvittige indblik i danskernes univers, giver både gode grin, men også masser af debat på de sociale medier.
Du kan med andre ord roligt glæde dig til et helt uforglemmeligt - og uforudsigeligt - show i absolut særklasse, hvor: INTET er AFTALT!

Nummererede siddepladser
Varighed: 2 x 40 minutter


Overnatning og 2-retters menu på Hotel Kirstine samt billetter til dette arrangement. Kontakt Hotel Kirstine for at høre nærmere og booke. Ring til receptionen på 5577 4700 eller skriv til info@hotelkirstine.dk.