Sommer i Tyrol 30. oktober kl. 16:00

Sommer i Tyrol

Folketeatret puster igen støvet af en kendt og elsket operette: Fra Frøken Nitouches kloster over Cassiopeias stjernehimmel rejser vi nu til de østrigske alper til en munter Sommer i Tyrol.

Her klinger de kendte og elskede toner fra sange som ”Ja, ja, ja – nu kommer jeg” og ”Man kan jo ikke gøre for at man har charme”, mens der på gæstgivergården „Den hvide hest“ hersker en stemning af rent halløj på tyroler-hotellet. Overtjener Leopold har forelsket sig i værtinden Josepha, som er forelsket i undertøjsfabrikant Sülzheimer, som mest er forelsket i sig selv, indtil han møder den charmerende, læspende Clara. Amorinerne flyver forvildede rundt over alpetoppene og vikler sig ind i en tvist mellem de konkurrerende fabrikanter Sülzheimer og Møller, om hvorvidt den nyopfundne undertøjsheldragt skal knappes forfra eller bagfra. Først da selveste Kejser Franz Joseph træder til, finder både knapper og kærlighed deres rette plads.

Instruktør Rolf Heim har bearbejdet med en kærlig hilsen til komedieserien Halløj på badehotellet og et skævt blik på den danske filmversion af denne elskede, musikalske komedie.

Billetpriser

  Forh. A Forh. B
Medlem 290 240
Unge 250 200
Løssalg 330 280
Grupper 300 250
Instruktion
Rolf Heim
Medvirkende
Mathias Flint, Troels Malling, Karsten Jansfort, Søren Hauch-Fausbøll, Clara Ellegaard, Meike Bahn-sen, Rikke Buch Bendtsen, Troels Kortegaard Ullerup, Kristoffer Sass, Kristine Brendstrup m.fl.
Musik
Nikolaj Heyman, Tom Bilde og Niels Søren Hansen
Varighed
2 timer og 20 min.
Bemærkninger
Spillested: Ny Ridehus.

Læs mere på https://www.folketeatret.dk