ORD -Tones & Tales Om Stormfulde højder  04. oktober kl. 19:30

ORD -Tones & Tales Om Stormfulde højder

OBS! Du kan købe partoutbillet der giver dig adgang til alle 8 aftener med fortællecaféen ORD. Find partoutbilletten her.

Fortællecaféen “ORD” på Grønnegade Kaserne, Kulturcenter er en ny unik oplevelse hver gang – nye historier fortalt at nye fortællere.

Nogle historier kan få dig til at smile eller le højt, andre fortællinger får tårerne til at presse på, eller giver dig gåsehud eller får dig til at krumme tæer eller minder dig om noget i dit eget liv …

Det eneste du skal gøre, er at sætte dig godt til rette, evt. med et godt glas vin eller en god kaffe, og så suge historierne til dig.

Historier er lige så forskellige som dem der fortæller dem, men de sætter altid tanker i gang og skaber en indre film i dem som lytter med.

Skuespillerne går på scenen på skift, med hver deres historier. Hvert arrangement har et nyt tema og nye gæster. Når der er Tones & Tales vil en gæstemusiker improvisere underlægningsmusik og lydkulisse – uden at kende historierne på forhånd! Den faste vært, Steffen Sommerstedt (Teatret Aspendos) binder forestillingen sammen

 

Denne aften byder på stormfulde fortællinger. Bølgerne kan gå højt i stormombruste ægteskaber og venskaber eller i livet i almindelighed. Det kan give stof til mange fortællinger. Det kender vi fra den klassiske roman Stormfulde Højder af Emily Brontë. Roman er kendt som en kompliceret og dyster slægtsroman om had, hævn og udødelig kærlighed. Fyldt med råhed, vildskab og et ublufærdigt sprog der chokerede datidens læsere …

Om noget lignende kan siges om denne aften med fortælling vil tiden vise - så snart de medvirkende skuespillere har fortalt de historie de har valgt til aftenens tema. 

Udover fortællecaféens faste vært, Steffen Sommerstedt, er det en af landets travleste historiefortæller Kasper Sørensen der kommer på besøg. Med sine nærværende fortællinger og helt personlige tone vil han med garanti når de stormfulde højder, mens musiker Niss Stricker vil improvisere musik til fortællingerne på sin harpe - og dermed blive den første harpespiller der medvirker i Tones & Tales. Ud over en helt fantastisk musiker er Nisse også selv historiefortæller, så mon ikke også vi en lille fortælling fra ham undervejs?  

 

Medvirkende: Kasper Sørensen + Niss Stricker  (musiker) + Steffen Sommerstedt,

Tones & Tales er produceret af Teatret Aspendos