ORD - Tones & Tales om julestemningen  06. december kl. 19:30

ORD - Tones & Tales om julestemningen 

OBS! Du kan købe partoutbillet der giver dig adgang til alle 8 aftener med fortællecaféen ORD. Find partoutbilletten her.

 

Fortællecaféen “ORD” på Grønnegade Kaserne, Kulturcenter er en ny unik oplevelse hver gang – nye historier fortalt at nye fortællere.

Nogle historier kan få dig til at smile eller le højt, andre fortællinger får tårerne til at presse på, eller giver dig gåsehud eller får dig til at krumme tæer eller minder dig om noget i dit eget liv …

Det eneste du skal gøre, er at sætte dig godt til rette, evt. med et godt glas vin eller en god kaffe, og så suge historierne til dig.

Historier er lige så forskellige som dem der fortæller dem, men de sætter altid tanker i gang og skaber en indre film i dem som lytter med.

Skuespillerne går på scenen på skift, med hver deres historier. Hvert arrangement har et nyt tema og nye gæster. Når der er Tones & Tales vil en gæstemusiker improviserer underlægningsmusik og lydkulisse – uden at kende historierne på forhånd! Den faste vært, Steffen Sommerstedt (Teatret Aspendos) binder forestillingen sammen

 

Denne Aften er julestemningen i fokus. Er den mon anti-julet eller traditionel og nisseagtig? kommer den til tiden, stemningen, og kan den holde helt frem til juleaften?

Er julestemningen mon god eller dårlig? Eller direkte ond i julesulet?

Vi håber og tror på det bedste – og så længe man tror på noget så findes det! Inkl. nisser og julemanden, og den perfekte scoring ved julefrokosten …  såvel som juleræs, racermave og mavesure onkler uden byttemærke. Mæthed, taknemmelighed, kærlighed og stridighed er også alt sammen en del familiehyggens julestemning – så hvad vej de julede historier drejer er ikke til at sige. I hvert fald ikke før aftenens skuespillere har fortalt de histoire de har valgt til teamet.

på scenen står står som altid fortællecaféens faste vært, Steffen Sommerstedt. Han får julebesøg af den altid skønne Laura Kamis Wrang der med sin varme stemme, og tryllebindende fortællinger, altid er en garanti en fantastisk aften.

 

Medvirkende: Laura Kamis Wrang +   en musiker + Steffen Sommerstedt,

Tones & Tales er produceret af Teatret Aspendos