ORD: Om lykken 03. maj kl. 19:30

ORD: Om lykken

Ord om Lykken

Fortællecaféen er en ny unik oplevelse hver gang – nye historier fortalt at nye fortællere.

Nogle historier kan få dig til at smile eller le højt, andre fortællinger får tårerne til at presse på, eller giver dig gåsehud, eller får dig til at krumme tæer, eller minder dig om noget i dit eget liv …

Historier er lige så forskellige som dem der fortæller dem, men de sætter altid tanker i gang og skaber en indre film i dem som lytter med…

Tre skuespiller/historiefortællere gå på scenen på skift. De kommer med hver deres historier som bindes sammen af et fælles tema. Hvert arrangement har et nyt tema og to nye gæsteskuespillere. Den sidste skuespiller er den faste vært, Steffen Sommerstedt (Teatret Aspendos), som binder forestillingen sammen. 

Denne aften er den sidste af sæsonens fortællecaféer før vi holder en god lang sommerpause. Så der er lagt op til en lykkelig slutning … eller er der …?

aftenens tema er Lykken, men om historierne handler om de øjeblikke hvor den er der eller dem hvor den mangler, er ikke til at vide før slutningen er nået.

Og hvad er lykke egentlig? er det mon det samme for alle der sidder omkring cafébordene mens de tre skuespillere giver deres bud på scenen?   

Caféen gæstes denne gang af selveste dronningen. Altså ikke hendes kongelige højhed, men dronningen af dansk fortælling - nemlig den altid skønne Vigga Bro. Hun er kendt fra et utal af roller på teater, film og tv, men først når du har set hende står alene på scenen med god historie, har du for alvor oplevet Vigga.

Med på scenen er også en anden af de helt store navne på den danske fortællescene, André Andersen. I en årrække har André været fast vært i en fortællecafé i Helsingør, været omdrejningspunkt i den store words festival, og haft kalender fyldt af turné med sine fortælleforestillinger, så han må nok være en af de mest trænede og efterspurgte fortællere i disse år.    

Arrangementet bindes, som altid, sammen den faste vært og fortæller - Steffen Sommerstedt fra Teatret Aspendos. 

Medvirkende: Vigga Bro + André Andersen + Steffen Sommerstedt  – Ord er produceret af teatret André Andersen SOLO

Sæsonens program:

Mandag d. 11. okt. 2021
Ord I Al Fortrolighed 

Tirsdag d. 2. nov. 2021
Tones & Tales Iskold  

Tirsdag d. 7. dec. 2021
Ord Om Julestemningen  

Tirsdag d. 4. jan. 2022
Ord Om Begyndelsen 

Tirsdag d. 1. februar 2022
Tones & Tales om mørke 

Tirsdag d. 1. marts 2022
Ord om medgang og modgang 

Tirsdag d. 5. april 2022
Tones & Tales om Hverdagen 

Tirsdag d. 3. maj 2022
Lykkens Hemmelighed