ORD - om gensynsglæde eller... 06. september kl. 19:30

ORD - om gensynsglæde eller...

OBS! Du kan købe partoutbillet der giver dig adgang til alle 8 aftener med fortællecaféen ORD. Find partoutbilletten her.

Fortællecaféen ORD på Grønnegade Kaserne Kulturcenter er en ny unik oplevelse hver gang – nye historier fortalt at nye fortællere.

Nogle historier kan få dig til at smile eller le højt, andre fortællinger får tårerne til at presse på, eller giver dig gåsehud, eller får dig til at krumme tæer, eller minder dig om noget i dit eget liv …

Historier er lige så forskellige som dem der fortæller dem, men de sætter altid tanker i gang og skaber en indre film i dem som lytter med…

Tre skuespiller/historiefortællere gå på scenen på skift. De kommer med hver deres historier som bindes sammen af et fælles tema. Hvert arrangement har et nyt tema og to nye gæsteskuespillere. Den sidste skuespiller er den faste vært, Steffen Sommerstedt (Teatret Aspendos), som binder forestillingen sammen. 

 

Denne aften kredser fortællingerne om gensyn. Måske er det gensynet med en du elsker eller den du frygter. Eller gensynet med et særligt sted, eller lige den følelse du genkender så godt. Men det kan også være den aften hvor fortællingen starter din indre film med et gensyn fra din barndom. Om gensynsglæden udebliver eller ej, ved vi først når aftenens tre skuespillere har fortalt de historier de har valgt til temaet.

Nogle møder og gensyn er lykkeligere end andre, men i sæsonens første fortællecafé glæder vi os til et hjerteligt gensyn med publikum.  Også på scenen er der mulighed for gensynsglæde når vi byder velkommen til dansk historiefortællings grand old mand - den altid fantastiske Carsten Islington. Der er også noget så sjældent, som et gensyn med en debutant - det virker jo paradoksalt, men han er helt på udebane når han for første gang gå på scenen i en fortællecafé, men som rutineret skuespiller er han samtidig helt på hjemmebane - du genkender ham straks fra film, tv og teater - og byens gader,  for længe før han slog igennem på teater og film og længe før han blev til Polle fra Snave, var han Jens fra Næver. Denne aften vil Jens Andersen kaster sig ud i fortællingens kunst på den gamle hjemmebane i Næstved.

 

Medvirkende: Carsten Islington + Jens Andersen  + Steffen Sommerstedt,

ORD er produceret af André Andersen Teaterkompagni