O Happy Day 31. januar kl. 20:00

O Happy Day

Oh Happy Day er en varm og humoristisk fortælling om sang, som forløser, og om en grå hverdag, der får kulør, da gospelsangen holder sit indtog i den stillestående landsby. Især ruskes der godt og grundigt op i Hannah, som står midt i livet og længes efter noget mere end samværet med revisormanden Carsten.


Hun og veninden Grethe synger i det lille, lokale kirkekor sammen med præstekonen Kirsten, søde Lasse, kiksede Krüger og Preben, der ledsager på orglet, når han da ikke fortæller om sine børnebørn. Samværet og sandkagen er vigtigere end sangen. Men da Hannah og Grethe oplever en koncert med et stort, berømt gospelkor, vækkes kvindernes lyst til selv at synge gospel. Ved skæbnens tilsnigelse er Hannah skyld i en trafikulykke, der sender gospelkorets karismatiske leder, Jackson, på hospitalet. Her opsøges han af den brødebetyngede Hannah og den foretagsomme Grethe, der beder ham hjælpe med at sætte fut i deres lille kirkekor. Det er dog ikke kun korets lyst til sang, der sættes i gang ved Jacksons hjælp.

Glæd jer til at opleve Marie Mondrup og Ulla Vejby som veninderne Hannah og Grethe samt Christopher Læssø som Jackson, der – selvom han i denne teaterudgave ikke er fra USA, men fra Nørrebro – er så friskt et pust i landsbyens andedam, at han vækker både gejst og gnidninger blandt den lille korgruppe og deres familier.

I Folketeatrets teaterversion af Oh Happy Day medvirker et stort hold af både velsyngende og morsomme skuespillere, som til slut flankeres af et vaskeægte, lokalt gospelkor, som Folketeatret varetager kontakten til.

Oh Happy Day – det bliver en god dag, når vi ses til fælles glæde og sang, der løfter sig mod himlen..

 

Billetpriser

  Forh. A Forh. B
Medlem 285 235
Unge 245 195
Løssalg 325 275
Grupper 295 245

Instruktion

Rolf Heim

Medvirkende

Marie Mondrup, Ulla Vejby, Christopher Læssø, Troels Malling,Tom Jensen, Jesper Riefensthal, Jakob Højlev Jørgensen, Kristian Boland, Kristine Yde, Signe Kærup Dahl, Jacob Moth-Pousen m.fl. I alt 11 skuespillere og et lokalt gospelkor

Bemærkninger

Spillested: Ny Ridehus

Læs mere på https://www.folketeatret.dk