Nello & The Helping Hand Blues Band 23. september kl. 21:00

Nello & The Helping Hand Blues Band

I efteråret 2020 sprang Nello ud som forsanger og frontman for sit eget blues-band.
Efter en meget fin debut – efterfulgt af næsten et års corona-pause – spillede bandet dette efterår (2021) 10 koncerter, og begejstringen og flotte ord regnede ned over orkesteret!

Dexter Odense, Bluesnews: “Nello & the Helping Hand Blues Band var en ren åbenbaring! Dér opførte aftenens fire velrutinerede musikere nemlig en fortræffelig blues-forestilling. Alle brillerede, både sammen og som solister. Der var super stemning på scenen. Der var smil, latter, udveksling af diverse bemærkninger og god kommunikation i det hele taget. Her skal det bare understreges én gang til: Gå ud og oplev Nello & the Helping Hand Blues Band, hvis du har mulighed for det, for du får dig en ordentlig én på blues-opleveren, som du nok ikke havde regnet med at få.”

Om musikken: “Det varierede repertoire er selvsagt blues i diverse afskygninger, men mange af numrene bliver leveret med et twist. Faktisk blev flere af kompositionerne vredet så meget, at de næsten ikke var til at genkende, men det virkede, og det var friskt og nyt at høre! Det gjorde koncertoplevelsen både sjov, vital og interessant. Og Niels Nello Mogensen optrådte som en både karismatisk og gennemtrængende bluessanger!”

Dørene åbnes 20:00 – Koncertstart 21:00

Pris 120 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 140 kr.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.