Lykkens hemmelighed 21. februar kl. 20:00

Lykkens hemmelighed

Hvem vil ikke gerne finde vejen til lykke? I denne lille poetiske og humoristiske forestilling, får du faktisk mere end én opskrift på lykke! Måske endda én der virker … for dig!?

Lykkens Hemmelighed er en samling fortællinger, af forskellig oprindelse og karakter, med det gennemgående lighedstræk, at de kredser omkring mennesker, der drømmer så meget om fremtiden, eller jager lykken så intenst, at de helt glemmer at se skønheden i det de har, der hvor de er lige nu. Historier der kalder på et lille eftertænksomt smil.

Det er købmandssønnen, der krydser ørkenen for at opsøge vismanden, der kender lykkens hemmelighed.

Det er den lykkelige tjener, der med 99 guldmønter får et helt nyt liv. Det er den unge talentfulde forretningsmand, der ikke opdager sin egen succes, fordi en kollega klarer sig en smule bedre. Og det er mange andre lykkejægere….

Ikke mindst ”Jeg” som kæder historierne sammen med sine overvejelser om sin egen jagt på noget, han ikke helt ved hvad er – noget godt, noget trygt, noget opmærksomhed, noget nyt, eller bare noget andet .... måske lykken.

På forskellig vis handler historierne om at søge lykken og finde sig selv – ofte i et forsøg på at ”være noget”. Samtidig bevæger vi os frem og tilbage mellem et fantasifuldt, eventyrligt univers og nutidssatiriske fortællinger.

Billetpriser

  Alm. B
Medlem 140
Unge 110
Løssalg 180
Grupper 150
Medvirkende
Steffen Sommerstedt og musikeren Benjamin Barfod
Varighed
75 min. – uden pause.
Bemærkninger
Spillested: Teatersalen, unummererede pladser; indgang via Ny Ridehus’ foyer.

Læs mere på www.aspendos.dk