Kultursuppe - Lystløgneren  13. oktober kl. 18:30

Kultursuppe - Lystløgneren

Kan du spotte en Lystløgner? Vi lyver allesammen hver dag, men kan du gætte hvornår der bliver fortalt en løgn? Glæd dig til Lystløgneren – han lyver bukserne af dig! Steiner Steinmetz er en fabelagtig historiefortæller og fortryllede sidst vores Kultursuppe-publikum tilbage i 2018. Når han udfolder sin fortællinger tændes dit indre filmlærred og historiens billeder folder sig ud. Steiner har en unik indlevelsesevne og en god sans for at fornemme sit publikum og så har han udviklet sit helt eget fortællekoncept, hvor publikum skal gætte hvilke historier der er sande og hvilke der er den skinbarlige løgn.

Som en ekstra kuriositet er to af egnsteatrets egne skuespillere også på scenen denne aften som fortællere - nemlig Niels-Peter Kløft og Niels Grønne. De har begge oplevet en masse i deres efterhånden lange liv og glæder sig til dele nogle af højdepunkterne med kultursuppe-gæsterne. Steiner og 2 x Niels fortæller hver to historier - en sand historie og en løgnehistorie og der er overdådige præmier på højkant til dem, der kan skelne sandhed fra løgn!

 

Kultursuppe

Næstveds Internationale Egnsteaters helt eget ”forsamlingshus-koncept”, hvor fællesspisning, hygge og underholdning i særklasse går op i en højere enhed. Publikum bliver budt velkommen og placeret ved langborde af teatrets Kultursuppe-crew – alias Gustav Fleiner, Otto Kok Hansen, Sunshine og Esther Gider-Godtfredsen. Til hovedret ”serveres” hver gang et show i særklasse. Ind imellem hentes der endda artister direkte fra udlandet!

 

Suppegebyr kr. 20,- pr. person betales i baren ved ankomst.

 

https://www.danskrakkerpak.dk/kultursuppe

Billetpriser

  Pris
Løssalg 150,-
Børn og unge under 25 år 100,-
Senior 65+ år 100,-
Ekskl. gebyr kr. 10,-
Bemærkninger
Spillested: Teatersalen, unummererede pladser; indgang via Teatersalens lille foyer.

Læs mere på https://www.danskrakkerpak.dk/