KANSAS CITY STOMPERS - SOMMER PÅ GRØNNEGADE 31. juli kl. 15:00

KANSAS CITY STOMPERS - SOMMER PÅ GRØNNEGADE

Kansas City Stompers
Kl. 15.00
Kansas City Stompers er Danmarks ældste, professionelle jazzband med mere end 70 år i det danske jazzliv og mere end 40 lp/cd indspilninger bag sig. Kansas City Stompers sammensættes af superprofessionelle, danske musikere og solister og er et traditionelt jazz- og New Orleans band, men spiller også gerne dixieland, swing, mainstream og big band

Kansas City Stompers er en af de længstlevende underholdningsmaskiner i Danmark. Navnet stammer fra byen Kansas City der var et musikalsk kraftcenter i 30'erne - og for den unge klarinettist Niels Abild, et oplagt navn til hans band, der havde sit første betalte gig i 1951!
Musikken var jazz - i det grænseområde mellem swing og trad., der også siden har været udgangspunkt for Kansas City Stompers. Ensemblet er dog aldrig gået af vejen for blues, pop, rock, samba og hvad tiden musikalske fænomener nu har gået og heddet.
Navnet Kansas City Stompers har først og fremmest skullet borge for musikalsk kvalitet - mens den årelange popularitet også skyldes at bandet aldrig har aldrig rynket på næsen af, hvad der nu var populært hos publikum. "Underholdning med stil", er det prædikat nogen har givet Kansas City Stompers.


Sommer på Grønnegade er seks vidunderlige koncertdage på Grønnegades Kaserne Kulturcenter. Der er fri adgang til alle koncerterne, som finder sted på Lave Ridebane mellem de smukke gamle bygninger og store træer.

På pladsen finder du både mad og drikke, som du fx kan nyde ved Sommer på Grønnegades siddeområde.