Himmelsengen 26. oktober kl. 20:00

Himmelsengen

Det er tid! – Det må det være. - Hun har fået flere tydelige tegn: Himlen faldt ned, fuglen fløj sin vej, og der var tilbud på sokker, nede i den lokale: 30% uld. Så om lidt, da vil himlens porte åbne sig, og en rullende trappe af det pure guld vil hente hende op til alle dem, der tog afsted før hende.

I forestillingen møder publikum Enkefru Wøbbe, der har levet et rigt liv med alle dem, hun har elsket, men som for længst er døde. Velsignet er det at blive tildelt et langt liv på jord. Forbandet er det, når døden henter de andre én efter én og efterlader den sidste i mindernes land.

En universel, vedkommende fortælling, der sætter livets barske og vidunderlige realiteter på spil – med lun humor, poesi og med håbet ventende lige om hjørnet.

En hyldest til hvert enkelt menneskes tro i livet og i døden.

Himmelsengen er en gendigtning og ny version af én af teatrets klassikere.

Vi har set forestillingen og giver Kirsten Dahl ret i hendes anmeldelse: ”I Bodil Allings sublime gestaltning oplever vi en vidunderligt hjernekrøllet fortælling, som mikser det jordnært konkrete med mirakler og skønne fabuleringer. En enestående lun, humoristisk og dybt bevægende hyldest til livet.

Billetpriser

  Alm. B
Medlem 180
Unge 140
Løssalg 220
Grupper 190
Instruktion
Hans Rønne
Medvirkende
Bodil Alling og Søren Søndberg
Varighed
70 min. uden pause
Bemærkninger
Spillested: Ny Ridehus, unummererede pladser.

Læs mere på https://www.gruppe38.dk