HAVBLIK – AKSGLÆDE - SOMMER PÅ GRØNNEGADE 05. august kl. 18:00

HAVBLIK – AKSGLÆDE - SOMMER PÅ GRØNNEGADE

Havblik
Kl. 18.00
Havblik er et nyt band fra talenternes hovedstad - Næstved.

Med stor inspiration fra den danske popscene kan man høre alt fra de fedeste rocksoloer til ørehængende popvokaler. Med forsøg på at skabe en kæmpe dansefest, er der fede trommegrooves og frække harmonier, som gerne skulle sætte gang i dansegulvet.

Aksglæde
Kl. 20.00
Aksglæde er nærmest blevet synonym for altid smittende, spillevende livekoncerter, hvor de lyriske popperler og fængende melodier finder vej helt udover scenekanten til både bankende hjerter og rytmen i fødderne.  

Selv, kalder Aksglæde sin musik for ”digte, du kan danse til” – og de reflekterende tekster med et drømmende, nostalgisk lydbillede har været med sangskriveren lige siden den selvbetitlede debut-EP i 2016.  Sidste efterår albumdebuterede Aksglæde med, ’Ting Ændrer Sig’, som bl.a. blev udvalgt af Soundvenue som et af tidens vigtigste udgivelser og som ifølge GAFFA var ”en smuk og fængende skildring af, hvordan opbruddene i livet som 29-årig ser ud.”  


Sommer på Grønnegade er seks vidunderlige koncertdage på Grønnegades Kaserne Kulturcenter. Der er fri adgang til alle koncerterne, som finder sted på Lave Ridebane mellem de smukke gamle bygninger og store træer.

På pladsen finder du både mad og drikke, som du fx kan nyde ved Sommer på Grønnegades siddeområde.