GODTFOLKET – THE COURETTES(DK+BR) - SOMMER PÅ GRØNNEGADE 30. juli kl. 18:00

GODTFOLKET – THE COURETTES(DK+BR) - SOMMER PÅ GRØNNEGADE

Godtfolket
Kl. 18.00
Forestil dig at CV.Jørgensen får et barn med Shubidua, og at Rugsted & Kreutzfeld står faddere til dåben.  Så har du en essensen af Godtfolkets musikalske ståsted.

Godtfolkets sound trækker tråde tilbage til 80 ́erne, men har en frisk og opdateret sound.

Med bandets første album “Godtfolket” er der dømt dansksproget rockmusik med en groovy nerve, brus i orglet og ild i guitaren. Lad festen begynde!

GODTFOLKETs sange byder på tekster, som stiller spørgsmål og har noget på hjerte: Hvad er det, der bor i dit hus? Har du fundet hjem? Opdager du, når alle sluserne er åbne og livet flyder frit? 

GODTFOLKET er familie og stamtræet forgrener sig ud til såvel biologisk som musikalsk familie. 

The Courettes (DK+BR)
Kl. 20.00
The Courettes er en eksplosiv rockduo fra Danmark og Brasilien, der har kombineret den perfekte blanding af garagerock, 60er-pigepop, wall of sound, surfmusik og doo-wop. Bandet er som The Ronettes møder The Ramones til en vild fest i Gold Star Studiernes ekkokammer.

Allerede rost af verdens største musikmagasiner, skriver bandet i 2020 kontrakt med det legendariske, engelske pladeselskab Damaged Goods Records og placerer dem på samme roster som topinternationale rockikoner som Buzzcocks, Manic Street Preachers, Atari Teenage Riot, New Bomb Turks, Amyl and The Sniffers, Billy Childish, Captain Sensible og mange flere.

Bandets tredje album ”Back In Mono” blev udgivet i efteråret 2021, og er en utrolig milepæl i deres karrierer. Albummet viser et band i topform, med fantastiske sangskriverevner og langt bredere nuancer end tidligere.

Deres seneste singler Want You! Like A Cigarette”, ”Hop The Twig” og “R.I.N.G.O” har alle fået massiv airplay på BBC6 Radio i England og på radiostationer i Europa og USA. ”Back In Mono” har fået topanmeldelser i de største magasiner som Mojo, Classic Rock og Shindig og nåede utallige Best Of Album-lister i 2021.


Sommer på Grønnegade er seks vidunderlige koncertdage på Grønnegades Kaserne Kulturcenter. Der er fri adgang til alle koncerterne, som finder sted på Lave Ridebane mellem de smukke gamle bygninger og store træer.

På pladsen finder du både mad og drikke, som du fx kan nyde ved Sommer på Grønnegades siddeområde.