FOREDRAG OM NATURLIG SUNDHED V/LÆGE SØREN FLYTLIE og SYGEPLEJERSKE MAIKEN ANDERSEN 20. juni kl. 19:00

FOREDRAG OM NATURLIG SUNDHED V/LÆGE SØREN FLYTLIE og SYGEPLEJERSKE MAIKEN ANDERSEN

Lider du af bl.a. 

Akne, Allergi, Alzheimer, Angst, Asthma, Autoimunne sygdomme, Cancer, Candida, Colitis Ulcerosa, MB. Chrons, Depression, Diabetes, Eksem, Fertilitetsproblemer, Forstoppelse Fødevareintolerancer, Gigt, Hukommelsesbesvær, Migræne, Oppustethed, overvægt Parkinsons, Psoresis , Stress, ryg lænd el hofte smerter, stofskifte problemer, Træthed, Tungmetal belastning, Vaccineskader, Vægttab, Smerter, Søvn problemer, og meget andet så er det foredrag måske noget for dig.

Sygeplejerske Maiken Andersen og læge Søren Flytlie har deres daglige gang i virksomheden Institute for Cure, som er en privat lægeklinik der arbejder med årsagsbehandling og sundhedsfremme. De har tilsammen mere en 40 års erhvervserfaring fra sundhedsvæsenet, men har de sidste 10 år udelukkende arbejdet i den private sektor, eftersom de begge har erkendt at det konventionelle sundhedssystem har nogle alvorlig begrænsninger

Læge Søren Flytlie er ejer af Institute for Cure, som er et klinikfælleskab indeholdende de nødvendige faggrupper til underbyggelse af klinikkens holistiske perspektiv. Søren bygger videre på sin fars 50 år erfaring, som holistisk læge og forfatter. I klinikken er sygeplejerske og lægemiddelkonsulent Maiken Andersen, der de sidste 15 år har arbejdet selvstændig med Colonklinikken - klinik for tarmsundhed. Maiken og Søren er meget passionerede omkring udbredelsen af naturlig sundhed og har stor erfaring med formidling med flere hundrede foredrag bag sig.
 

Tips og tricks til dig og din familie mod et langt og sundt liv  

Både Maiken og Søren vil give tips og tricks, og dele deres vigtigste erfaringer, så du har bedst mulighed for at leve et langt og sundt liv. Deres gode energi og tro på et sundt liv skinner igennem hele foredraget og der vil være masser af sjove anekdoter og fortællinger. Der vil gennem foredraget være fokus på flere ting såsom, kost, kosttilskud, stress, søvn, tarm, fordøjelse, stofskifte, tænder mm. Alle sammen områder, hvor evt. ubalance kan skabe grobund for forskellige symptomer og sygdomme som ex:

Akne, Allergi, Alzheimer, Angst, Asthma, Autoimunnesygdomme, Cancer, Candida, Colitis Ulcerosa, MB. Chrons, Depression, Diabetes, Eksem, Fertilitetsproblemer, Forstoppelse Fødevareintolerancer, Gigt, Hukommelsesbesvær, Migræne, Oppustethed, Parkinsons, Psoraisis, Stress Træthed, Tungmetal belastning, Vaccineskader, Vægttab, Restitution, Smerter, Søvn og meget andet. 

 

Maiken og Søren ønsker at give mennesker muligheden for at vælge det liv de ønsker, og hjælpe de mennesker der har brug for en ekstra hånd. Og begge har de en stærk tro på at du og det danske folk har fortjent