DR Big Band Nytårskoncert 06. januar kl. 19:30
Aflyst

DR Big Band Nytårskoncert

DR Big Band præsenterer i år et stærkt line-up af nordiske navne, som sparker døren ind til 2022 med et brag af en nytårskoncert i Ny Ridehus.  Glæd dig til at opleve bl.a. Jimmy Jørgensen, Mads Mathias og Sinne Eeg for fuldt blus sammen med DR Big Band i det glamourøse At the Sands-univers.

Efter et 2021, der begyndte i den tunge ende, er der al god grund til at fyre gevaldigt op under nytåret 2022.

DR Big Band er så klar til at binde butterflyen og lade champagnepropperne springe sammen med den fænomenale amerikanske dirigent Dennis Mackrel og en perlerække af stærke stemmer fra den nordiske jazz- og croonerscene: Jimmy Jørgensen, Mads Mathias, Sinne Eeg og Isabella Lundgren.

Traditionen tro hylder vi heltene Frank Sinatra og Count Basie med et festfyrværkeri af de allerstørste evergreens fra The Sands Hotel and Casino i Las Vegas i 1950erne og 1960erne. Så du kan roligt tage din ven, kæreste eller bedre halvdel under armen og glæde dig til at tage hul på det nye år med uundværlige klassikere som Fly Me To The Moon, og I’ve Got You Under My Skin – alt sammen i strålende selskab med en række skønne nordiske navne og et veloplagt DR Big Band.


Varighed:2 x 45 minutter
Nummererede siddepladser