Die Herren 02. september kl. 21:00

Die Herren

Når efterårssæsonen sætter ind, så får Vershuset traditionen tro besøg af de garvede U2 formidlere Die Herren, der siden 1991 har boltret sig i det irske bands fantastiske katalog af sange.

Har man oplevet Die Herren på scenen, så ved man, at der leveres 100 % – mindst! Bandets overordnede mål at gøre alt på scenen til musik, så den smitter af hele vejen ned til bageste publikumsrække. Og det kommer de i mål med. Med stor kærlighed til materialet, formår Die Herren både at bevare U2’s ånd og samtidig give sangene deres eget udtryk og identitet. Når de går på scenen er der garanti for en intens live-oplevelse, hvor de rutinerede drenge inviterer med på en medrivende rejse gennem en lang række af de største U2-hits gennem tiden.

“One”, “With or Without Your”, “Sunday Bloody Sunday”, “Vertigo”, “I Still Haven’t Found What I´m Looking For” og “Where the Streets Have No Name” er bare nogle af de sange, som Die Herren vil beværte med, når de går på scenen. Alle leveret med et drive, nærvær og en intensitet, som mere end efterhånden 2000 koncerter har været med til at underbygge.

Dørene åbnes 20:00 – Koncertstart 21:00

Pris 210 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 230 kr.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.