Det fortrolige rum 17. februar kl. 20:00

Det fortrolige rum

Anders Budde Christensen er Frank. Han er på sporet af en virkelighed, han ikke i sin vildeste fantasi havde forestillet sig i det demokratiske Danmark. Frank forsøger at trænge ind i 'Det Fortrolige Rum', hvor grundlaget for alle de beslutninger, der styrer hans liv, bliver taget.


Det Fortrolige Rum er en kafkask komedie om Christiansborgs mørklagte gange, offentlighedsloven og en mands kamp for at få indsigt. I et mash-up af drama, dokumentar og filmklippet dialog med virkelighedens politikere kæmper Frank for at forstå Offentlighedsloven – den lov, der styrer, hvad vi må vide, og hvad vi ikke længere må vide.

Det fortrolige rum repræsenterer en helt ny teaterform – en blanding af drama, satire/humor, video, virkelighed og dialog. Det fortrolige rum er 4. kapitel af Projekt GLEMMEBOGEN, der før har sat Helle T.s skattesag, salget af Dong og Danmarks engagement i IRAK krigen på scenen. Alt sammen i en stærkt underholdende og humoristisk form på baggrund af dybdeborende research og skabt i et samarbejde mellem scenekunstnere og journalister. Nu slutter GLEMMEBOGEN af med at rette lyset mod OS SELV! Hvad må du og jeg egentligt vide om det de laver inde på Christiansborg. Og hvad har vi egentlig lyst til at vide?

Retter sig mod voksne og unge, der står på tærsklen til at skulle bruge deres grundlovssikrede stemmeret.

 

Billetpriser

  Alm. B
Medlem 140
Unge 110
Løssalg 180
Grupper 150

Instruktion

Per Scheel-Krüger

Medvirkende

Skuespiller Anders Budde Christensen og Journalist Sofie Buch Hoyer

Varighed

1½ time

Bemærkninger

Spillested: Teatersalen – unummererede pladser.

Læs mere på https://www.svalegangen.dk