Candle in the wind 18. marts kl. 17:30

Candle in the wind

Foråret 2022 står i 70’ernes tegn. Det årti, som på mange måder var så bemærkelsesværdigt. Her kaster Musical Danmark sig ud i en musikalsk tour de force om 1970’erne med Candle in the Wind – En brændende hyldest til 70’erne. I dag har vi en tendens til at huske 70’erne som et årti, hvor der var koldt hele tiden, og hvor der var oliekrise og bilfrie søndage. En tid, hvor folk gik i brunt tøj, kassebukser og skjorter med kæmpeflipper. Vi glemmer dog, at det også var et årti, hvor alt tilsyneladende kunne lade sig gøre. Mennesket landede f.eks. på månen gentagne gange, hvilket er noget, vi sidenhen ikke har kunnet gøre. Og alle, unge som ældre, skulle pludselig lære at danse disco!

Med Candle in the Wind får vi den musikalske historie om 70’erne. En rødglødende hyldest til de fantastiske musiknumre, som alle var stærkt influeret af de begivenheder, som foregik i løbet af dette mangfoldige årti. Candle in the Wind vil således indeholde uimodståelige indslag fra både Bee Gees og ABBA, men også indeholde ikoniske rocknumre som Stairways To Heaven og Highway To Hell sammen med evergreens fra både Queen, Electric Light Orchestra, David Bowie og naturligvis Elton John. Og mon ikke der også sniger sig noget Gasolin og Shu-Bi-Dua ind i Candle in the Wind?

På scenen kan publikum se frem til et sprudlende gensyn med otte sangere og musikere fra de tidligere succesfulde koncerter Time Of My Life og Let It Rock, som i alt vil sætte ild til over 30 klassiske 70’er hits.

Billetpriser

  Forh. A Forh. B
Medlem 285 235
Unge 245 195
Løssalg 325 275
Grupper 295 245

Medvirkende

Jonas Rasmussen, Morten Bytofte, Lucas Hoang m.fl. I alt 8 professionelle sangere og musikere

Varighed

Ca. 2 timer

Bemærkninger

Spillested: Ny Ridehus

Læs mere på https://www.firserne.dk