Blues caravan (US & B) 21. oktober kl. 21:00

Blues caravan (US & B)

Der er ingen, der lyder som Katie Henry, der er singer-songwriter. Hun piler rundt mellem mikrofon, piano og sin Gibson guitar, idet hun lander på genrer, der omfatter rock, roots, R&B, soul, funk og pop. Måske ser man flere glimt af noget, der kan minde om en ung Bonnie Raitt i Katies Blues Caravan-optræden. Men med hendes rå karisma, totalt ærlige måde at skrive sange på og hendes jam-færdigheder, som hun har fået ved hårdt arbejde på New York Citys spillesteder, er det klart, at denne kunstner er ved at skabe sig et ry på egne betingelser. Katie Henrys seneste album – On My Way – udkom i 2022.

”For mig har musik altid drejet sig om frihed og det at udtrykke sig, og når mine publikummer tager hjem efter mit show og føler sig mere forbundet med sig selv og hinanden, end da de kom, ved jeg, at jeg har gjort mit arbejde.”

Den spændende 28-årige guitarist, sanger og sangskriver Will Jacobs er fra Chicago, Illinois, USA. Han er en moderne blues musiker, der især er kendt for sine energiske koncerter.
Siden han var 14 år gammel, har han spillet live, har indspillet og skrevet musik, studeret sangskrivning, guitar, bas, Hammond B3-orgel og trommer. Han har spillet med flere velkendte blues-navne så som Shemekia Copeland, Toronzo Cannon og Carl Weathersby. Han blander behændigt blues, funk, jazz, R&B, soul og gospel. Seneste indspilning er det roste album Takin’ our time med den spanske blues-mundharpemand Marcos Coll.

Den 28-årige belgiske sangerinde, guitarist og trommeslager Ghalia Volt er født Ghalia Vauthier i Bruxelles, hvor hun startede som solo-gademusikant. Så blev det blues og bluesrock med et par belgiske orkestre. I 2017 fik Ghalia Volt kontrakt med Ruf Records og indspillede det roste album Let the Demons Out med dynamiske Mama’s Boys fra New Orleans. Ghalia Volts seneste album er det særdeles velanmeldte One Woman Band (2021). Her synger Ghalia Volt og akkompagnerer sig selv på guitar, slide-guitar og trommer.

Dørene åbnes 20:00 – Koncertstart 21:00

Pris 150 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 170 kr.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.