Blod, svigt og tårer 27. februar kl. 20:00

Blod, svigt og tårer

Bådteater inviterer til en aften fuld af blod, forræderi og groteske skabninger. Claudius, Richard III, Lady Macbeth, Brutus og Goneril… Listen er uendelig. En symfoni over intriger, ambitioner og ondskab.

Magten og dens degeneration er også et højaktuelt emne i dag. Bådteatret stiller spørgsmålet – har det overhovedet ændret sig? Den vestlige verden har Orbán og Erdogan, og disse politikere er ovenikøbet folkevalgte. På Shakespeares tid skulle man i det mindste slås om tronen.

Med den nye politikertype i tankerne og påvirket af demokratiets sidste krampetrækninger lægger Bådteatrets dukketeaterensemble op til en forførende og grufuld aften med teaterhistoriens største demagoger.

En overdådig scene af fake news og forræderi, hvor sejr fører direkte til nederlag. En kabaret om grådighed, hvor skuespillerne og dukkerne skaber det ultimative House of Cards både fra dengang og i dag.

”Det er et besnærende, komplekst magtspil som den dedikerede dukketeaterinstruktør, Rolf Heim, leder af Bådteatret, får foldet virkelig godt ud i rummet sammen med sine seje dukkeførere… Styrken ligger i de billedstærke tableauer, hvor en Lady Macbeth kan få det til at isne i en som gennemlyst hævnfurie.”  Monna Dithmer i Politiken.

Billetpriser

  Alm. B
Medlem 140
Unge 110
Løssalg 180
Grupper 150
Instruktion
Rolf Heim
Medvirkende
Jannie Faurschou, Signe Kærup Dahl og Astrid Kjær Jensen.
Varighed
70 min. – uden pause.
Bemærkninger
Spillested: Teatersalen, unummererede pladser; indgang via Ny Ridehus’ foyer.

Læs mere på http://www.baadteatret.dk/