Best of Bowie 16. september kl. 21:00

Best of Bowie

Best Of Bowie har gennem årene spillet David Bowie’s sange for et begejstret publikum, der gang på gang bliver overrasket over, at man kan få en så komplet oplevelse af at være tæt på originalen.

Efter Bowie’s alt for tidlige død i 2016 turnerede bandet Danmark rundt og fandt ud af, at der er et stort og trofast Bowie-publikum. Politiken skrev i forbindelse med Bowies død: ”David Bowies død blot få dage efter at han blev hyldet som kunstnerisk genopstanden med ’Blackstar’-albummet, er en exit, der er en stor dramatiker værdig. Sådan forlader de rigtig store scenen. Så sorgen næsten føles som en tryllekunst. Et af de kunstneriske svirp med håndled og stav, iscenesætteren Bowie mestrede som ingen anden.

Bowie blev rockkunstneren par excellence. Ham, der hele tiden udvidede rammerne for, hvordan rockmusik kunne lyde og se ud. At han samtidig var i stand til at bevæge dybt med sine sange og solgte plader i vognlæs, understreger blot formatet.”

Dørene åbnes 20:00 – Koncertstart 21:00

Pris 130 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 150 kr.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.