Arbejder – sange fra hjertet 04. maj kl. 20:00

Arbejder – sange fra hjertet

I en helt ny musikforestilling tager Teatret Møllen den ikoniske Arbejdersangbog ned fra hylden og lukker op for den kulturskat, som sangbogen rummer. Sangene fortæller masser af historier og rummer værdier, som er grundlæggende for vores samfund, nemlig handlekraft, fællesskab og solidaritet.

Teatret Møllen og Team Teatret skaber sammen forestillingen, hvor syv medvirkende skuespillere og musikere fylder scenen med sang og gode historier. Arbejdersangbogen indbyder til fællessang og sammenhold. Måske vi ikke synger sammen alle sammen, men så må nogle lytte, mens andre synger. For sangen må ikke forstumme og sammenholdet må vi ikke glemme. Glæd dig til masser af kendte og mindre kendte sange sat i scene anno 2021.

"Det er en fremragende forestilling, som anbefales varmt til røde og blå, kvinder og mænd, unge og gamle, firkantede og runde." - Anne-Helen Hvelplund, Herning Folkeblad.

"Sangene fra hjertet går også lige i publikums hjerte. Uanset om man sidder derude i mørket og er blå eller rød eller sofavælger." - Michael Mogensen, JydskeVestkysten.

"Det er en fremragende forestilling, som varmt kan anbefales til alle, der ønsker at opleve en stemningsfuld, energimættet og overordentlig interessant teaterkoncert." - Marianne Lorenzen, JydskeVestkysten Sønderbor.

Billetpriser

  Alm. A Alm. B
Medlem 230 180
Unge 190 140
Løssalg 270 220
Grupper 240 190
Instruktion
Nikolaj Mineka
Medvirkende
Connie Tronbjerg, Klaus Andersen, Marie Vestergård Jacobsen, Stig Reggelsen Skjold, Line Vejgaard Kjær, Nana Schwartzlose og Johannes Smed.
Musik
Johannes Smed
Bemærkninger
Spillested: Ny Ridehus.

Læs mere på www.teatretmoellen.dk