UP Designmarked 14.08.2021 - 15.08.2021

UP Designmarked

Næstved by People & by Jennifer Fletcher præsenterer UP Designmarked. Kom og mød en masse kreative kunstnere, designere og iværksættere.
UP Designmarked samler unikke produkter skabt af lokale designere, iværksættere og kunstnere fra Næstved og Omegn. Som besøgende får du en helt særlig oplevelse, hvor du kan udforske designs fra lokale og kreative standholdere. Til markedet finder du kunst, smykker, mode, boligtilbehør, keramik og meget mere. Alt sammen udformet på hver deres unikke måde.
OM UP DESIGNMARKED
Vores vision er at skabe en fysisk platform til lokale iværksættere og kreative - både til dem og til dig. Der er mange kreative sjæle, som vil vise deres unikke værker frem. Samtidig er der mange borgere, der gerne vil støtte og have kendskab til disse designere, iværksættere og kunstnere. Vi har som by rigtig meget at byde på i de nævnte kategorier og det skal vi vise. Det er her UP Designmarked kommer ind i billedet! Vi samler det hele til dig, der gerne vil støtte og lære mere om de kreative sjæle i vores lokal område.
Åbningstider
Lørdag kl. 10-17
Søndag kl. 10-16