Uffe Holm - StayTheFuckHome 20. marts kl. 19:00
Udsat

Uffe Holm - StayTheFuckHome

Udsat til den 25. november 2021


 

Da pandemien ramte Danmark og vores verden med ét blev vendt på hovedet, startede Uffe Holm med at sende sig selv direkte fra skiferie i Ischgl til karantæne i et sommerhus i Nordjylland. Og tiden i isolation fik Uffe Holm til at forholde sig til en hel masse nye spørgsmål.

For hvordan klarer man at gå op og ned ad sin kone og sine børn, mens man som ordblind prøver at holde disciplinen i hjemmeskolen? Hvad sker der når man opdager hvor røv irriterende ens kone kan være?  Hvad sker der for de mange dumme spørgsmål man selv pludselig stiller, fordi man røvkeder sig og er bange for stilheden? Hvor tit behøver man egentlig at gå i bad, og hvor køber man de bedste joggingbukser?

Og Hvad skal man få tiden til at gå med, når man skal StayTheFuckHome? Det kom der en masse underholdning ud af, som blev sluppet løs til Uffes mange følgere på de sociale medier. Uffe blev venner med sine følgere, og fik masser af gode råd og opmuntring - og gav det videre! Der blev testet mange ting af - kan man danse ballondans alene, kan man slå sig selv i sten, saks, papir, og hvem mon vinder, hvis man lægger arm med sig selv?


Nummererede siddepladser

70 minutter
Kom i god tid – dørene til Ny Ridehus åbner kl. 18.00