The Sandmen 27. februar kl. 21:00
Udsat

The Sandmen

Koncerten er udsat til d. 15. oktober 2021

 

”Himmelstormer” fra 2019 er 9. studiealbum fra The Sandmen og indeholder 11 sange skrevet og indspillet gennem de seneste tre år.

Bandets kontinuerlige afsøgning af mulighederne for nye veje i musikken resulterer på dette album i et komplet og mangesidet udtryk, som bærer præg af inspiration hentet i både kraut-, støj- og garagerock.

På fornyet vis kører The Sandmen solidt og smukt videre ad den intense og nærværende vej, som har båret bandet gennem alle årene. Sangene er – til forskel fra tidligere albums – komponeret og udarbejdet direkte i studiet. Processen er stadig den, for The Sandmen, velkendte kollektive, hvor ideer, melodistykker, beats, eksperimenter med lydflader og jam sessions processeres gennem The Sandmen-maskinen og videre ind i den færdige form.

Studiets muligheder for at eksperimentere med det mere elektroniske har denne gang været en væsentlig inspirationskilde, hvilket kommer til udtryk i et flertal af sangene. Albummets tekster er forfattet, på kryds og tværs af alle tre bandmedlemmer, og – som på “Den Bedste Dag” – er de igen på dansk. Tekst- universet spænder fra beskrivelser af positionen nede i virkeligheden og i lort til halsen, over iagttagerens, betragterens og historiefortællerens perspektiv, til synet på livet og verden langt udefra, fra månen, fra rusens klare tåger, hvorfra verden kan anskues som en virkelighedssimulator.

Udover de tre Sandmen: Allan Vegenfeldt, vokal og keyboards, Stefan Moulvad, guitar Og Michael Illo Rasmussen, trommer, er bandets to faste samarbejdspartnere, Jens Hein, bas og keyboards og Jarno Varsted, guitar og mundharpe, medkomponister på en række af sangene.

Dørene åbnes 20:00 – Koncertstart 21:00

Pris 230 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 250 kr.

Unummererede siddepladser