Sylvester Larsen & Nåleøjet 28. maj kl. 20:00
Ny dato

Sylvester Larsen & Nåleøjet

Udsat fra tidligere dato: 4. marts 2021


 

I en tid hvor kulturlivet bløder og den danske musikscene, først for nylig, er begyndt at vågne af respiratoren, sætter Sylvester Larsen ord på en ny virkelighed.
På musikerens nyeste singleudspil “Pandemi”, reflekterer musikeren over livets fortrædeligheder og det uundgåelige punktum, der har det med at blive sat midt i en sætning. Musikalsk tristesse skal man dog lede længe efter på dette første singleudspil. Med slet skjult reference til britisk rock og punk, bliver pandemien til en fandenivoldsk energiudladning, der nægter at ligge under for alvoren.
Der findes to typer artister. Dem der forsvinder ud i glemslen efter et eller to album, og så dem der bliver ved med at udgive album efter album.
Sylvester Larsen hører til i den sidste kategori. Som søn af en vis hr. Larsen, har der ikke altid været overstrømmende opmærksomhed omkring 47-årige Sylvesters musik gennem årene, men som sangeren selv udtrykker det: “I sne og slud, musikken skal ud”.
Sylvesters sangskrivning har altid været centreret omkring den gode melodi og det iørefaldende refrain - og ikke mindst den vedkommende fortælling.

En del af EN til 10 sæson 2020-2021


Indgang 22A og 22B åbnes kl. 19:00
Facebook & Instagram: @gkkultur #mitkulturcenter