Soul Academy 13. marts kl. 21:00
Aflyst

Soul Academy

Koncerten er aflyst!


 

Koncerten er flyttet fra d. 19.9.2020


 

Soul Academy er et hold af musikere, der har mødt hinanden og spillet sammen på kryds og tværs, i mange forskellige sammenhænge, igennem mange år. MEN man har aldrig hørt dem i denne konstellation!!

Så har du hang til god gedigen soul musik, rythm & blues og lidt funky stuff; som den Otis Redding, Sam & Dave, Wilson Pickett, James Brown, Ray Charles og et hav af andre fantastiske amerikanske kunstnere tog sig kærligt af dér sidst i 50’erne og 60’erne, så kan du glæde sig til koncerten med Soul Academy, et sandt stjernehold af musikere.

Bobo Moreno; sangeren og crooneren der gennem årene har arbejdet med de største navne her hjemme: fra Sanne og D:A:D, til Radioens Big Band. + mange TV¬ optrædener med medvirken i en bred vifte af musik og underholdningsshows.

Nis Pedersen har med sin suveræne sangstemme medvirket i bl.a. Dr. Dantes “Gasolin”, “American Spirit” (Johnny Cash), “Shubidua the Musical” og har optrådt på nogle af landets største scener, sammen med navne som bl.a.: Jimmy Jørgensen, Caroline Henderson, Kaya Brüel, Dicte Vestergård Madsen, Steen Jørgensen og Kira Skov.

På Guitar: Søren Nørup startede i sin tid som guitarist i funk orkesteret Zap-Zap sammen med Erann DD og har sidenhen spillet med gud og hver mand.

Jan Glæsel har trukket på Sørens unikke guitarspil igennem snart 10 år, på diverse TV produktioner, i studiet og som fast guitarist med Linie 3.

Jon Bruland er en af de sidste par årtiers mest benyttede bassister. Han var i en del år bassist i Alberte Windings band, og med Kasper Winding, Anne Linnet, Bjørn Afzelius, Blast og har ligeledes været med i div. TV bands sammen med Jan Glæsel og Bob Rickets.

Otto Sidenius, orgel og keyboards, som du måske har set sammen med Backseat, Peter Belli og Eran D.D.

Morten Sidenius, Trommer – Lige nu aktuel med BECHMANN SIDENIUS, har spillet med en række danske navne i tidens løb bl.a: Humleridderne, Nikolaj & Piloterne, Lasse Helner, Kristian Lilholt, Holts Wittrock, Ester Brohus

Dørene åbnes 20.00 – Koncertstart 21:00

Pris 160 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 180 kr.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser