Sommer på Grønnegade: Blæst // Patina 06. august kl. 18:00

Sommer på Grønnegade: Blæst // Patina

Kl. 18.00: Blæst

Kl. 20.00: Patina

Blæst
Blæst skriver energiske ørehængende melodier, krydret med en lyrik de selv beskriver som ‘naiv hverdagspoesi’. De behandler nøgternt og præcist små ting fra en ung hverdag, og den tvivl og indre splittelse der følger med. Det purunge band består af producerteamet Lauge Kjærulf og Valentin Buchwald, guitarist Anders Bondo og vokalist Fernanda Rosa.

Fernanda Rosas karismatiske vokal, og stærke melodier sender tankerne tilbage på 80’ernes kvindelige danske popikoner. Musikken er pakket ind i Valentin Buchwald og Lauge Kjærulfs stramme og charmerende pop produktioner der giver bandet det moderne touch, der gør at Blæst vil blive et popnavn der ikke kan ignoreres. Alt dette og meget mere gør Blæst til den helt rette blanding af energi, kitch og ungdoms-nerve.

Patina
På trods af verdenskrisen, så har 2020 været et gennembrudsår for trioen PATINA. Her gjorde det sydfynske band for alvor deres indtog på den danske musikscene og blev belønnet med en nominering til P3s talentpris, en flot efterårstour samt årets mest spillede sang på P3 med hittet ’Flammer Rammer’.

Når PATINA gør noget, så gør de det i fællesskab. Når de optræder, så synger drengene på skift, ligesom de også skiftes til at buldre løs på trommesættet. De er alle ansvarlige for teksterne, spiller altid med det samme band, og når man snakker med dem, så skiftes de, som det mest naturlige i verden, til at fortælle om bandets fælles oplevelser. Og som Mads siger:

Vi er et band, der gerne vil ud med den her fællesskabstanke. Det er det vigtigste for os, når vi er ude at optræde. At vi kan opnå det her fællesskab med publikum.


Praktiske oplysninger

Gratis adgang.

Forlades pladsen er man ikke sikret indgang.
Koncertpladsen åbner 17.00.
Indgang via porten fra Grønnegade.
Alle skal kunne fremvise gyldigt id og Coronapas ved indgangen.
Det er ikke tilladt at medbringe egne drikkevarer. Der er salgssteder med både mad og drikke på pladsen.
Der er en begrænset mængde siddepladser. Det er tilladt at medbringe en festivalstol, der må placeres efter personalets anvisninger.


SOMMER PÅ GRØNNEGADE

Fredag den 23. juli
Kl. 18.00: Soon
Kl. 20.00: Sulka
Lørdag den 24. juli
Kl. 18.00: Fenja
Kl. 20.00: Steen Jørgensen & Rune Kjeldsen
Søndag den 25. juli
Kl. 13.00: Sille & Palle

Fredag den 30. juli
Kl. 18.00: Mel’s Room
Kl. 20.00: Barselona
Lørdag den 31. juli
Kl. 18.00: Duo Dejlig
Kl. 20.00: Poul Halberg Powertrio
Søndag den 1. august
kl. 13.00: Trolle og Tormod

Fredag den 6. august
Kl. 18.00: Blæst
Kl. 20.00: Patina
Lørdag den 7. august
Kl. 18.00: EkkoKammer
Kl. 20.00: Gasoline
Søndag den 8. august
Kl. 13.00: Næssi og Ulla Abdullas Cocobongoband