SalatTøsen kursus 24. november kl. 19:00

SalatTøsen kursus

Savner du inspiration i dit salatkøkken? Tag på salatkursus med SalatTøsen.
 

På deres salatkursus giver de dig værktøjer til at løfte dit grøntsagskøkken til et helt nyt niveau. Du får redskaberne til at komme i gang, så du kan begynde din rejse ud i salatens og grøntsagerne finurlige verden – uanset om du er øvet eller nybegynder.
 

SalatTøsens salatkursus er et såkaldt ”showcooking-kursus”, hvor de viser dig præcist, hvad du skal gøre, når du kommer hjem i dit køkken. På alle salatkurser deltager to professionelle undervisere, SalatTøsen og hendes mand Gastronauten.
 

SalatTøsens salatkursus varierer med årstidernes skifte, derfor er et salatkursus altid forskelligt afhængig af sæson. Et salatkursus om foråret vil typisk have asparges, rabarber, ramsløg, tidlig kål og salater og urter som omdrejningspunkt, hvorimod et salatkursus om vinteren vil være centreret om kål, rodfrugter, korn, bælgfrugter, porrer og de mættende vinterråvarer.
 

Få vist hvor vigtigt det er at arbejde med de naturlige sæsoner, så dine serveringer bliver både bæredygtige, friske og spækket med smag.