Rasmus Nøhr Band 23. oktober kl. 21:00
Ny dato

Rasmus Nøhr Band

Vi kender alle hans hits. Vi kan sandsynligvis nynne med på dem alle og synge ordene fra de fleste. Rasmus Nøhr er den glade Nørrebro-dreng, som frembringer små lykkelige melodier som landeplagerne ”Sommer i Europa” og ”Det glade pizzabud”, hvor både kritikere og fans må trække på smilebåndet. Han er blevet kaldt den nye Kim Larsen, men Nøhr er helt sin egen, og det er netop det, der gør det så godt og holdbart.

 

Rasmus Nøhrs seneste album ”Monas Butik” (udgivet 2018) indeholder 10 historier om skæbner, der fletter sig ind og ud af hinanden om hvor stor en rolle vi alle sammen spiller i vores lokale kvarter for mennesker der – hvis man evner at iagttage og give sig selv plads til eftertænksomhed og være et nærværende menneske.

Singlen Tænker For Meget – det første postkort fra albummet handler om et ungt par med få midler som venter deres første barn. Sangen var blandt landets 20 mest spillede sange på P4 i 2018.

 

I foråret 2020 kan du opleve Rasmus Nøhr med sit fantastiske band i Vershuset. Kom og få en fantastisk oplevelse med gode sange, hits og historier.

 

Dørene åbnes 20:00 – Koncertstart 21:00

 

Pris 180 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 200 kr.

 

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.