Patrick Dorgan  30. april kl. 21:00
Udsat

Patrick Dorgan

Grundet Corona-restriktionerne flyttes koncerten til d. 2. oktober 2021

 

Han slog for alvor igennem for 5 år siden med kæmpe. hittet ”Marylin” og det efterfølgende album ”Painkillers”. Nu starter et nyt kapital med den nye single ”I´m The One”, som Patrick beskriver således:

”Jeg har en evne til at omgås folk der generelt er bedre end mig selv, jeg lærer af dem. ”Ì´m The One” er en sang om uforløst kærlighed. Eller rettere en erkendelse om en nært forestående følelsesmæssig nedsmeltning. Sangen er heltens sidste skud i bøssen, inden verdenen dratter sammen om ørerne på ham. En sang om forpassede muligheder. En sidste satsning. Alt eller intet. Kom nu!!! Så elsk mig dog, for helvede!!”

Allerede på den 3. dag i 2020 lagde Patrick Dorgan stilen for den næste fase i sin karriere. Forud var gået en længere periode med at lægge livet om, kigge indad og redefinere livet, og ud af det er der bl.a. kommet en række fænomenale sange.

Til foråret 2021 drager Dorgan for første gang ud på en akustisk tour, hvor musikken og sangene bliver skåret helt ind til benet, og udført uden band. Publikum komme helt tæt på, og får muligheden for opleve Dorgans sange, hvor tekst og vokal vil være i centrum

Jeg glæder mig til at mindske afstanden mellem scenen og publikum og måske kunne give folk en chance for at se hvordan jeg skriver. På mange måder får man mulighed for at høre sangene i deres grundform. Som de er skrevet hjemme i min stue. For første gang inviterer jeg alle hjem i min stue.

Dørene åbnes 20:00 – Koncertstart 21:00

Pris 180 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 200 kr.

Unummererede siddepladser