Mikkel og den kolde hvide verden 26. april kl. 19:00
Udsat

Mikkel og den kolde hvide verden

Udsat til den 1. december 2021


På nye eventyr med sne, polarkulde og dyk i iskoldt vand!
Tag med Mikkel Beha på en spændende, underholdende og ikke mindst tankevækkende rejse ud i den ekstreme og smukke nordiske natur!

Mikkel Beha har med sine mange foredrag vakt rejseglæde og eventyrlyst hos tusindvis af danskere. I efteråret 2019 kan du helt eksklusivt opleve Mikkel med et helt nyt foredrag om familiens nye køligere eventyr mod nord.

Mikkel og den hvide verden
Denne aften tager Mikkel os med ud på en rejse op langs Norges kyst, med kurs mod polarisen og øgruppen Svalbard.

I mange år har familien drømt om at sætte kursen mod nord. Efter års forberedelse med at klargøre deres nye ekspeditionsskib, Wallenberg, har de nu igen kastet fortøjningerne, og er taget ud på eventyr. De har sat sig for at sejle så langt mod nord de kan. Derop hvor hvalerne i vintermørket kommer ind for at spise sig fede i sild, hvor efterårets lavtryk viser tænder, og alle i familien bliver sat på prøve, når de skal dykke i iskoldt vand og lære at overleve i Finmarkens ekstreme kuldegrader.

Mikkel vil tage os med på en rejse fra København og ud i vores storslåede nordiske natur, men også derop hvor klimaforandringerne ikke bare er ord i tykke rapporter, men barsk og synlig virkelighed, hvor stigende temperaturer får isen til at smelte og vejret bliver mere og mere ekstremt.

“Mikkel var fantastisk. Hans fortællinger var fængende, rørende, sjove og ikke mindst personlige. Jeg er så glad for, at have været en del af denne skønne aften.”

Maj, tidligere gæst til et af Mikkels Tikko-foredrag

Nyt TV-program følger Beha-familiens rejse i de nordiske farvande
Vi er meget begejstrede over at kunne tilbyde vores gæster en unik mulighed for at få indblik i familien Behas rejser mod nord, som også bliver til et helt nyt TV-format i stil med de populære Kurs mod fjerne kyster-programmer. I september 2018 sejlede familien fra Skagen mod Norge og fortøjrede Wallenberg i vestkystens smukke skærgård. Ombord på skibet er Mikkel, Marian, Theis og Ida, Emil, Louise og familiens næsten helt nye lille barnebarn.

Familiens drøm om en rejse mod nord er endelig en realitet, og nu kan du komme med :-)