Led Zeppelin Jam 04. marts kl. 21:00
Ny dato

Led Zeppelin Jam

Hele Danmarks første og længst-levende “jam-band” LED ZEPPELIN JAM er tilbage!
Tilbage i 1989 – før kopibands blev et hverdagssyn i dansk musik – begyndte bandet at stille den værste sult hos et stort rockpublikum. Et af verdens største rockbands gennem tiderne, Led Zeppelin var hårdt savnet af mange rockfans, da bandet stoppede med trommeslager Jon Bonhams død i 1982. Og faktisk gik der ikke længe, før Led Zeppelin Jam blev mødt af lutter røde lygter, hvor end gruppen optrådte.

 

10 år senere, i 1999 besluttede musikerne at stoppe, mens legen var god. Indtil en hvis Frederik spurgte om gruppen ville optræde til Rock’n’Royal, en stor fest forud for sit bryllup med Mary Donaldson. Og i 2007 i Pumpehuset overraskede Kronprinsen igen ved at springe op på scenen og medvirke på et af numrene!

 

Her i 2019 har bandet så 30 års jubilæum! Og det er samtidig 50 år siden, Led Zeppelin udsendte deres debut-album. Det skal ikke gå ubemærket hen og hvorfor stoppe mens legen er god?

Bandets oprindelige sanger Alex Nyborg Madsen har valgt at stoppe, men efter virkelig mange opfordringer fra både publikum og spillesteder har bandet besluttet at fortsætte med ny forsanger.

 

Denne nye sanger er ingen ringere end Thomas Carlsen. Thomas er den arketypiske frontfigur og en fremragende rocksanger med masser af energi, som i forvejen kender og elsker Led Zeppelin repertoiret. Thomas er et livsstykke på en scene og kommer helt ud over kanten!

 

Henrik Tvede – guitar
Martin Schwerin – guitar
Carsten Neumann – bas
Benjamin Fischermann – trommer
Lars Mitch Fischermann – trommer
Thomas Carlsen – vokal

 

Dørene åbnes 20:00 – Koncertstart 21:00

 

Pris 190 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 210 kr.

 

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.