Jesper Binzer Band 04. september kl. 20:30
Ny dato

Jesper Binzer Band

Udsat fra den 23. april 2021  


 

Det kaotiske herrens år 2020 er ved at lakke mod enden, og vi er utålmodige efter at komme om på den anden side, hvor der forhåbentlig venter en bedre tid. Ikke mindst for live musikken, som i den grad er savnet. Mange har taget udfordringen om et max på 500 siddepladser op, og har på trods af alle odds været ude og kunnet gi’ folket en stor koncertoplevelse og et håb om en bedre verden.

En af dem er utrættelige frontmand i D-A-D – Jesper Binzer, der efter udgivelsen af sin 2. soloplade “Save Your Soul”, allerede har givet en håndfuld koncerter. Men om få måneder er igen der godbidder til hele landet, idet der fra d. 31. marts 2021 er planlagt 22 koncerter med Jespers ”solo-band”.

De nye numre bli’r præsenteret sammen med numre fra det første solo-album “Dying IS Easy” fra 2017, og af det mest velspillende band:

Søren Andersen – guitar
Christian Hede Madsen – guitar
Anders Borre – bas
Jesper Bo – keyboards
Jakob Rønlow – trommer

Det nye album “Save your Soul” gik i første uge direkte ind på en flot 3. pladsen på den officielle hitliste for et kombineret antal af streams og solgte fysiske eksemplarer. Anmeldelserne har også været yderst positive, ikke blot i Danmark, men også i Norge, Sverige og Tyskland, hvor albummet også er blevet udgivet.

EKSTRABLADET : * * * * “så insisterende en entusiasme, at det nærmest virker naturstridigt”
GAFFA : * * * * “Hurtigt og sikkert ud af starthullerne”
METALADAY : * * * * “Tryg i Binzers selskab”
JUNGERSEN.DK : * * * * * “I disse for vort land så anstrengende tider har vi i dén grad behov for en rockplade, som ikke mindst signalerer, at det sgu nok alt sammen skal gå i den sidste ende. Med ”Save Your Soul” har vi fået sådan en plade”.
POLITIKEN : * * * “Store klassiske rock-sange”

Dørene åbnes 20:00 – Koncertstart 21:00

Pris 275 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen295 kr.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.