Den sidste turist i Europa 28. november kl. 16:00
Udsat

Den sidste turist i Europa

Pga sygdom er forestillingen udsat til den 23. januar kl. 20.00. Billetter til denne forestilling gælder til den nye dato - vær venligst opmærksom på det ændrede tidspunkt.


Drag ud på en musikalsk rejse gennem et Europa i krigstid, når vi i denne tid mindes om, hvor hurtigt verden ændrer udtryk.


Men We'll meet again med fuld musik, hvor tre danske stjernesangere genfortæller historien om det 20. århundredes Europa i sang.

Hør Tuva Semmingen, Signe Asmussen og Andrea Pellegrini fortolke sange som ”Man binder os på mund og hånd”, ”We'll meet again”, ”Bei mir bist du schein” og ”La vie en rose” i helt nye swingende arrangementer - men alle med klangminder fra sangerinder som Edith Piaf, Marlene Dietrich og Vera Lynn samt hjemlige kunstnere som Lulu Ziegler, Karen Jønsson og Kai Normann Andersen.

Den sidste Turist i Europa tager dig med tilbage til en verden af i går - som på forunderlig vis minder os om verden af i dag.

Med de tre sangerinder som rejseguider dykker vi ned i en støvet verden af tobak og fortrydelse, håb og granatchok - fortalt med en skattekiste af musikalsk arvegods fra 2. verdenskrig og frem.

Med sig har de et stjernespækket hold af musikere - særligt udvalgt til netop denne musikalske rejse.

 

Billetpriser

  Alm. A
Medlem 225
Unge 185
Løssalg 265
Grupper 235

Medvirkende

Tuva Semmingen, Signe Asmussen og Andrea Pellegrini

Musik

5-mands orkester

Varighed

75 min. uden pause

Bemærkninger

Spillested: Ny Ridehus - placering ved nummererede caféborde.

Læs mere på https://www.densidsteturistieuropa.com