Catch Me If You can 18.12.2020 - 20.12.2020
Aflyst

Catch Me If You can

Opdatering 10. december kl. 14.27: Næstved Kommune er en del af nedlukningen pr. 11. december. Derfor kan Catch Me If You Can ikke afvikles som planlagt.

Vi vender hurtigst muligt tilbage med nyt om eventuel ny dato!


Musikteater Næstved i samarbejde med Grønnegade Kasserne Kulturcenter og Talentskolen  præsenterer Broadway musicalen CATCH ME IF YOU CAN, bygget på filmen af samme navn med bl. a. Leonardo di Caprio og Tom Hanks fra 2002.

Musicalen handler om drengen  Frank Abagnal, der vokser op i et fint kvarter og går på en dyr privatskole. Lige indtil den dag hans far går konkurs og glansbilledet smuldrer. Forældrene bliver skilt og faren begynder at drikke. Frank Abagnale forsøger sig med lidt småsvindel, og det viser sig, at han har talent for det. Allerede mens han går på high school, indløser han perfekt forfalskede checks for millioner og inden sin 21-års fødselsdag, når han at give sig ud for at være både læge, advokat og pilot. Men kærligheden og lysten til at starte på en frisk indhenter selv den største svindler.

FBI-agenten Carl Hanratty jagter Abagnale. Men i den hæsblæsende forbryderjagt må Hanratty gang på gang se sig snøret. I løbet af forbryderjagten bliver Hanratty også udfordret på sin sort/hvid opfattelse af verden og må indse, at en forbryder ikke bare er et monster.

Den autentiske historie om storsvindleren Frank Abagnale er så utrolig, at den er blevet til både en spillefilm og en prisvindende Broadwaymusical. Nu får musicalen premiere på Ny Ridehus, Grønnegade Kaserne Kulturcenter til maj 2020.

 

Spilledatoer:

Fredag d. 18/12 kl. 19.30
Lørdag d. 19/12 kl. 14.30
Lørdag d. 19/12 kl. 19.30
Søndag d. 20/12 kl. 14.30
Søndag d. 20/12 kl. 19.30

 

Medvirkende:
Unge dygtige talenter fra Musikteater Næstved og Talentskolen.

Instruktion og koreografi: Kristian Studsgaard
Vocal coach og kapelmester: Kasper Skytte
Koreograf: Marianne Skaarup
Koreograf: Carina Jennifer Haslev
Instruktørassistent: Mads Krause 

 

CATCH ME IF YOU CAN - the Musical

Based on the DreamWorks Motion Picture

Book by Terrence McNally

Music by Marc Shaiman

Lyrics by Scott Wittman and Marc Shaiman

Oversættelse: Helle Hansen

 

Billetprisen stiger d. 1. August 2020