Big Daddy Wilson 06. marts kl. 21:00
Aflyst

Big Daddy Wilson

Koncerten er aflyst!


 

Big Daddy Wilson blev født i en lille by kaldet Edenton, North Carolina. Han forlod skolen som 16-årig og meldte sig kort efter til den amerikanske hær. Efter at have været blevet udstationet i Tyskland et par år senere, mødte Wilson en tysk pige, der blev hans kone, og hun er grunden til, at han blev i Tyskland.

Og så hørte Wilson blues’en for første gang. Tilbage i Edenton havde han kun lyttet til musik i kirken og fra den lokale radiostation, men nu gik han for første gang til en rigtig blues koncert: “Jeg mødte blues her i Tyskland. Før vidste jeg ikke, hvad blues var, “siger Big Daddy Wilson. “Det var her, jeg fandt den del af mig, der havde manglet så længe i mit liv.”

Champion Jack Dupree, Louisiana Red, Eddie Boyd … alle musikere, der i Europa skabte deres hjem og bragte blues med dem – lykkedes bedre her end i USA. Selv Luther Allison boede i Europa i 14 år før hans store pause. Og nu er der så Big Daddy Wilson, en amerikansk sanger og sangskriver, der fandt sit hjem i det nordlige Tyskland. Men noget er anderledes med hensyn til Big Daddy Wilson. Da han kom fra USA var der – som nævnt – ingen blues i hans bagage. Han opdagede oprindeligt blues her i Tyskland. Det tog ikke lang tid før den generte fyr, der havde skrevet nogle digte, begyndte at lede efter melodier og starte sin egen internationale karriere.

For nogle år siden fortalte Big Daddy Wilson en interviewer, at hovedårsagen til, at han bærer solbriller på scenen, er hans iboende generte natur. “Jeg er ingen entertainer,” hævdede han på det tidspunkt.Hans koncerter leverer nogle ret stærke beviser for det modsatte. Og alligevel har han ret på en bestemt måde. Wilsons musik – som Wilson selv – er ægte. Det er ærligt. På intet tidpunkt er denne mand nogensinde bare i et show!!

“Jeg er bare interesseret i at synge, få min besked ud og føle publikum – og så håbe, jeg kan få dem til at føle mig.”, siger han.

Dørene åbnes 20:00 – Koncertstart 21:00

Pris 150 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 170 kr.

Unummererede siddepladser