Uffe Holm - StayTheFuckHome 25. november kl. 19:00
Ny dato

Uffe Holm - StayTheFuckHome

Udsat fra den 20. marts


Da pandemien ramte Danmark og vores verden med ét blev vendt på hovedet, startede Uffe Holm med at sende sig selv direkte fra skiferie i Ischgl til karantæne i et sommerhus i Nordjylland. Og tiden i isolation fik Uffe Holm til at forholde sig til en hel masse nye spørgsmål.

For hvordan klarer man at gå op og ned ad sin kone og sine børn, mens man som ordblind prøver at holde disciplinen i hjemmeskolen? Hvad sker der når man opdager hvor røv irriterende ens kone kan være?  Hvad sker der for de mange dumme spørgsmål man selv pludselig stiller, fordi man røvkeder sig og er bange for stilheden? Hvor tit behøver man egentlig at gå i bad, og hvor køber man de bedste joggingbukser?

Og Hvad skal man få tiden til at gå med, når man skal StayTheFuckHome? Det kom der en masse underholdning ud af, som blev sluppet løs til Uffes mange følgere på de sociale medier. Uffe blev venner med sine følgere, og fik masser af gode råd og opmuntring - og gav det videre! Der blev testet mange ting af - kan man danse ballondans alene, kan man slå sig selv i sten, saks, papir, og hvem mon vinder, hvis man lægger arm med sig selv?


Nummererede siddepladser

70 minutter
Kom i god tid – dørene til Ny Ridehus åbner kl. 18.00

Overnatning og 2-retters menu på Hotel Kirstine samt billetter til dette arrangement. Kontakt Hotel Kirstine for at høre nærmere og booke. Ring til receptionen på 5577 4700 eller skriv til info@hotelkirstine.dk.

Til dette arrangement er det muligt at bestille showmenu på Café Grønnegade. Køb din showmenu ved køb af billetter til arrangementet eller som tilkøb her.