Leander & Smith

Leander & Smith

Hvad kan der komme ud af Øresund, to sangere, en guitar og et piano? Sirener, der lokker sømænd i fordærv? Rustne strenge? Eller måske bare helt vidunderlige sange – bittersøde fortællinger om de gange vi kaster os ud i livet uden sikkerhedsnet eller de gange vi går rundt med sommerfugle i maven.
Den dansk/svenske duo LEANDER & SMITH spiller melodiøs og intim popmusik med flerstemmigt sang, farverige arrangementer og et dynamisk sammenspil.
Caroline Leander (Malmø) og Peter Smith (København) har begge levet med musikken i mange år, både som soloartister og i andre sammenhæng. I Danmark kender de fleste Peter Smith fra hits som ”Få det godt sammen” og ”It’s a Shame”. Caroline Leander, der er et velkendt ansigt som frontfigur på den svenske musikscene, er derimod et ubeskrevet blad i Danmark. Indtil nu. Nu mødes de i duoen LEANDER & SMITH med sange på dansk, svensk og engelsk. Deres første album indspilles i øjeblikket i Gula Studion i Malmø med produceren Jens Lindgård med releasedato 27 september 2019.
Caroline Leander og Peter Smith mødte hinanden på en sangskrivercamp på Bornholm i 2017 og man kan, med et fortærsket udtryk sige, at sød musik straks opstod. Ret hurtigt opstod også idéen om at tage samarbejdet videre, da de opdagede, at de er ’sindssygt gode til at skrive sange sammen’. Siden har de to musikere taget turen frem og tilbage over broen fra København til Malmø mange gange og skrevet på og arbejdet med numrene til deres kommende album.

 

En del af EN til 10 sæson 2019-2020


Indgang 22A og 22B åbnes kl. 19:00
Facebook & Instagram: @gkkultur #mitkulturcenter

MN hvid3
FB mærke hvid2
Instagram hvid2
Infostander hvid2(1)
Billetten hvid2
ugeavisen logo
Audioone hvid
Kunstfonden LOGO white tr bg
Sydkystdanmark hvid2
Hjertestarter hvid
Tourist 205 x 250 mm(4)