Teitur Solo

Teitur Solo

Det er 15 år side Teitur udgav sit første album. Herfra kender de fleste sangene ”I Was Just Thinking”, ”Josephine” og ”You’re The Ocean” som i dag frem står lige smukke og nutidige. Siden da har han givet os i alt ni studiealbum, og endnu flere hits.

Det nye album "I Want To Be Kind" kredser om at finde sin ro, sit hjem. Om at finde lykken og at nyde de små ting i livet. Med lyden fra en færøsk, lykkelig mand midt i New York, hvor albummet er indspillet.

Og lykken for Teitur må være at have travlt, for Teitur har de seneste par år blandt andet udgivet et album med tekster baseret på YouTube-kommentarer, optrådt for den danske dronning, været taler ved TED Talks, og leveret 8 salmer til den nye kirkesangbog. At skrive salmer har Teitur for øvrigt kategoriseret som ”at få det sorte bælte i sangskrivning”.

Publikum i Næstved kan glæde sig til at høre en masse nyt fra Teitur den 8. februar, og der bliver selvfølgelig også plads til klassikerne. Ingen Teitur-koncert uden ”Louis Louis” og de andre gigahits.


Facebook & Instagram: @gkkultur #mitkulturcenter

MN hvid3
FB mærke hvid2
Instagram hvid2
Infostander hvid2(1)
Billetten hvid2
ugeavisen logo
Audioone hvid
Kunstfonden LOGO white tr bg
Sydkystdanmark hvid2
Hjertestarter hvid
Tourist 205 x 250 mm(4)