Niels Krøjgaard 18. november kl. 19:00

Niels Krøjgaard

Tankevækkende og intelligent underholdning, som vil forføre, forundre og forbavse

Niels Krøjgaard er vor tids svar på en moderne Sherlock Holmes. Han lægger mærke til signaler i dit kropssprog, du ikke var klar over du udsendte. Han tolker signalerne og ved præcis, hvilke tanker i dit sind, som har frembragt dem. Lyver du – så bliver du afsløret! Han kan tale til din underbevidsthed og styre dine tanker og handlinger. Du tror, du agerer selvstændigt. Men du er styret af ham!

Manipulation med et glimt i øjet

Vi har glædet os til at tilbyde vores gæster foredrag med Niels Krøjgaard, hvor aftenen indledes med et kort show, hvor I kommer til at grine og forundres. Showet er både fascinerende, tankevækkende og underholdende på én gang. En blanding af svindel, hypnose, psykologi og ikke mindst showmanship.

Underholdende show og lærerigt foredrag om nonverbal kommunikation
Efter showet tager Niels Krøjgaard deltagerne med ind i den amerikanske psykolog Paul Ekmans forskning i følelser, og hvordan de manifesterer sig i ansigtet (kendt fra TV serien ”Lie To Me”). Foredraget tager afsæt i evidensbaseret videnskab og giver dig teoretisk viden kombineret med praktiske værktøjer. Alt sammen serveret indlevende, letforståeligt – og ikke mindst virkelig underholdende.

Om Niels Krøjgaard

Niels Krøjgaard er både en af landets absolut førende psykologiske entertainere og samtidig også en yderst efterspurgt foredragsholder af fagprofessionelle. Med mange års erfaring inden for nonverbal kommunikation har Niels Krøjgaard undervist på Politiskolen, løst opgaver for PET og været med til at uddanne specialstyrker hos Rigspolitiet. Nogle af landets dygtigste efterforskere bruger endda Niels’ viden i forbindelse med afhøring af kriminelle.

 


Læs mere på www.gkkultur.dk
Kom i god tid - indgang via glasbygningen
Inklusiv garderobe
Indgang 22A og 22B åbnes kl. 18.00