Gary Snider med kor 28. februar kl. 20:00

Gary Snider med kor

Gary Snider har i det sidste par år begejstret Leonard Cohen fans med sine personlige og autentiske fortolkninger af Cohens  fantastiske sange. Musikken krydres med forklaring af teksterne og deres baggrund. Gary reciterer udpluk, så publikum inspireres til at lytte mere intenst til de poetiske og til tider komplekse tekster.


Gary og Leonard har mange ting til fælles: begge var født i Canada i jødiske familier med musikalske mødre og de mistede begge deres fædre, da de var små drenge. Som unge mænd rejste de fra Canada for at søge frihed og kunstnerisk udfoldelse i udlandet. Som Gary siger: 'Jeg føler virkelig, at jeg kan forstå og identificere mig med Leonard. Der er så meget i hans liv, som jeg kan genkende'. Leonard bosatte sig i mange år i Grækenland og USA. For Garys vedkommende blev Danmark
lykkens land!

Gary har udvidet sit show med to dejlige korsangere, Katrine Hald og Connie Pilgaard Nielsen, samt Thomas Lennart på keyboard og Tom Lindby på trommer m.m. Sammen giver de nyt liv til Cohens sangskat og en uforglemmelig oplevelse for Cohen entusiaster!

 

Koncerten er en del af EN til 10. Læs mere her


Kom i god til - indgang via glasbygningen
Facebook & Instagram: @gkkultur #mitkulturcenter