Emmelie de Forest

Emmelie de Forest

I januar 2013 vandt Emmelie de Forest det danske Melodi Grand Prix og i maj måned Eurovision Song Contest i Malmø.

 

I foråret 2019 drager den talentfulde Emmelie de Forest på Danmarkstourné med sit band. Koncerterne bliver en blanding af sange fra hendes første album, singler som Only Teardrops, Rainmaker og Drunk Tonight, i ny fortolkede versioner og cover sange, hun har indspillet det sidste års tid. Sangene fra det nye mini-album “History”, der udkom i februar 2018, er selvfølgelig også med.

 

Første singlen “Sanctuary”, fik utrolig meget airplay på P4, blev spillet flere gange dagligt fra November 2017 og frem til foråret 2018 og mini-albummet History, fik overvældende meget presse. “Efter ESC-sejren med Only Teardrops fik hun en aftale i hus med Universal Music om at udgive et album, en akustisk EP og fem fritstående singler. Men i slutningen af 2015 besluttede hun sig for at forlade pladeselskabet, for at finde sig selv som artist og friheden til at finde ud af sin egen lyd”.

 

Pris 140 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 160 kr.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.


Arrangør: Vershuset
Dørene åbner kl. 20.30

 

MN hvid3
FB mærke hvid2
Instagram hvid2
Infostander hvid2(1)
Billetten hvid2
ugeavisen logo
Audioone hvid
Kunstfonden LOGO white tr bg
Sydkystdanmark hvid2
Hjertestarter hvid
Tourist 205 x 250 mm(4)