Bustin Jieber har brug for en pause 03. marts kl. 11:00

Bustin Jieber har brug for en pause

Næstved Teater præsenterer: Bustin Jieber har brug for en pause

 

Justin Bieber står på scenen. Musikken pumper omkring ham, men Justin Bieber ligner en, der gerne vil langt væk. Ud på en øde ø. Pigerne skriger. Men de hører ikke, hvad Justin siger.
Forestillingen handler om Caroline og Fanny, der mødes omkring fanklubben Den Officielle Danske Klub for Justin Drew Biebers Ve og Vel på Sjælland og Øerne.. De vil lave en tributekoncert for Justin Bieber, som skal overgå alt, hvad nogen fangruppe nogensinde har lavet. For hvis man gerne vil frem her i verden, må man arbejde hårdt. 


Sideløbende med pigernes historie fortælles historien om Justin; drengen, der som fjortenårig blev opdaget på YouTube, og som hele verden kigger på, og alle har en mening om.
Mens pigerne arbejder dedikeret for at stable en hyldest til Bieber på benene, indser de langsomt, at deres idol er på dybt vand. Han er ikke længere til stede. Justin Bieber er træt. Justin Bieber er nødt til at forstå, at det er i orden at tage en pause.

 

I sidste sæson havde Næstved Teater fornøjelsen af at præsentere det lokale Talent Mathilde Eusebius i forestillingen Enten Eller. Nu er hun tilbage med Ida Lund ved sin side og med manuskript af endnu et lokalt talent, nemlig søsteren Josephine Eusebius. Det er blevet til en fantastisk forestilling, som ingen bør snyde sig selv for – uanset hvad man syntes om Justin Bieber.

 

Aldersgruppe: 11+ år


 

Denne forestilling er med brunch.
Til børneteaterbrunch ser man først en forestilling, hvorefter man nyder en børnevenlig brunch, med rig mulighed for at snakke om forestillingen.