BANDDYLAN - Rock-forestilling 29. marts kl. 20:00

BANDDYLAN - Rock-forestilling

Orkestret: BANDDYLAN

"BOB DYLAN VAR BEDST, DA HAN VAR VÆRST"

Rock-forestilling om den verdenskendte sangers dramatiske møde med Jesus - et møde, der blacklistede ham overnight

Selv om Bob Dylan skyr offentligheden og endda udeblev, da han sidste år skulle have overrakt sin Nobelpris i litteratur i Stockholm, bliver billetterne til hans koncerter stadig revet væk på sekunder. Men nu er chancen der for at komme mere ind under huden på tidernes måske største protestsanger.

Der er tale om en forestilling snarere end kun en koncert, hvor journalist, forfatter og dylanolog Thomas Ubbesen fortæller den dramatiske historie om Dylans møde med religionen, biblen og til sidst Jesus selv - akkompagneret af bandets udlægning af en perlerække af hans smukkeste, mest smertemættede og selvransagende sange.

Under showet tager BandDylan tilhørerne med på "a walk down memory lane" i form af numre helt fra den unge Bob Dylans tid i 60'ernes New York, over det næste årti med nærmest gudelignende status blandt millioner af unge, frem til hans eksplosive kollision med det guddommelige, da han omkring 1979 billedligt talt blev ramt af det guddommelige lyn på scenen og øjeblikket efter kom til sig selv som genfødt kristen.

- Dén oplevelse kostede ham millioner af fans - fra den ene dag til den anden- og hans udgivelser fra perioden blev inderligt forhadt og hånet af mange af datidens sen-hippier og den politisk bevidste ungdom. Også af os i bandet.

- Men Bob Dylan var på mange måder allerbedst, da folk syntes, han var allerværst!, siger forsanger Michael Christoffersen.
Han mener, at de tre albums fra perioden rummer sange af ubeskrivelig skønhed, smerte og menneskelig afmagt.

Band Dylan er:
Michael Christophersen (sang og guitar)
Bjarne Hansen (bas)
Keld Holse (trommer)
Stefan Borum (keyboard - orgel)
Thomas Ubbesen (fortæller, mundharpe)