GrafikGalleriet: The Two Cutters

GrafikGalleriet: The Two Cutters

Det er med stolthed og glæde, at GrafikGalleriet præsenterer udstillingen  THE TWO CUTTERS.

Udstillingen åbner lørdag d.12 maj kl. 14

 

The Two Cutters er en udstilling og en artist book . Bogen er resultatet af et samarbejde mellem billedkunstnerne Lars Holbroe og Henrik Bruun samt værkstedsleder Jan Kiowsky fra Grafisk Værksted. Udstillingen præsenterer bogen samt en del selvstændige tryk , som er eksperimenter med og varianter af motiver fra bogen.

Bogen er på 44 sider. Alle trykplader er skåret i linoleum og de fleste sider er trykt  i to farver. Kunstnerne  har byttet linoleumsplader med hinanden undervejs og på denne måde har begge har arbejdet på samtlige sider i bogen. Denne samarbejdsform brugte de også, da de i 2014 viste grafik på udstillingen The Three Brushes, - også her i Grafik Galleriet. Den tredje børste var maleren Kristian Devantier.

 

 Bogen er trykt  på  Grafisk Værksted  over en periode på næsten ni måneder af Jan Kiowsky med hjælp fra kunstnerne.  Bogen er trykt i et lille oplag på under 100 stk, alle signeret og nummeret. Bogen er først og fremmet en billedbog, men alle motiver har titler som hænger sammen i en historie;  en historie som læseren vil opdage foregår i en forhåbentlig fjern fremtid.  Et par titler fra bogen;  Begyndende uro, Supernova i nabolaget, En anelse, Ting der forsvinder, Strålen, Pulsen, Trykbølgen, Arkæologerne er landet, Den gule periode, Det rør på sig igen

 

Der vil blive holdt en åbningstale af cand. mag. Rasmus Mark Holbroe, der vil fortælle om værdien i at opleve billedkunst i vor tid. Begge kunstnere vil være tilstede sammem med Jan Kiowsky.

 

Udstillingen varer til og med d. 1. juli

Åbningstiden er torsdag – søndag kl. 12-17. Fri entré

MN hvid3
FB mærke hvid2
Instagram hvid2
Infostander hvid2(1)
Billetten hvid2
ugeavisen logo
Audioone hvid
Kunstfonden LOGO white tr bg
Sydkystdanmark hvid2
Hjertestarter hvid
Tourist 205 x 250 mm(4)