GrafikGalleriet: The Extended Present

GrafikGalleriet: The Extended Present

The Extended Present – 15. september til 28. Oktober  – torsdag – søndag  kl.12-17. Fri entré.

FERNISERING LØRDAG D. 15. SEPTEMBER KL. 14-17

 

På udstillingen ”The Extended Present” præsenteres værker af de tre kunstnere Maj-Britt Boa, Berit Dröse og Camilla Brok.

De tre kunstnere forholder sig på hver deres måde til tiden som vilkår og forudsætning: Tiden som bundet til et sted i rummet, tiden som forudsætning for, at noget sker, tiden som den afslutning, der venter, tiden som en menneskelig konstruktion, der skifter betydning efter, hvordan vi vælger at betragte den. ”The Extended Present” er et begreb hentet fra fysikken, som beskriver hvordan det, vi opfatter som ”nu”, er et relativt begreb. Samtidig kan det tolkes som en form for udvidet nærvær, hvor ting eller personer er tilstede i erindringen, selv om de ikke er fysisk til stede.

 

På udstillingen sættes forskellige måder at betragte tiden på i spil, ligesom kunstnerne arbejder i forskellige medier, herunder grafik, tekst, objekter og video.

Undervejs i udstillingsperioden vil der være oplæsning ved Majbritt Boa og Camilla Brok.

 

Camilla Brok, f. 1974, arbejder med foto, tekst og konkret maleri, der ligger et sted mellem det to- og tredimensionelle. Undersøger grundlæggende begreber som flade, rum og tid samt maleriets fysiske komponenter.

 

Berit Dröse (DK/D), f. 1982, er uddannet fra Kunsthochschule Berlin Weißensee og Det Jyske Kunstakademi. Arbejder med visuelle rum, skulpturer og installationer, der peger på andre dimensioner. Kredser om forbindelsen mellem en fysisk og en mental virkelighed.

 

Maj-Britt Boa f 1963 autodidakt

Centralt står stedets og tidens betydning, ofte som det erindrede eller drømte sted, ofte i skrøbelige, midlertidige positioner. Udfoldet i foto, og større rumlige installationer der indrager kroppen. Fast tilknyttet Galleri Specta i København

MN hvid3
FB mærke hvid2
Instagram hvid2
Infostander hvid2(1)
Billetten hvid2
ugeavisen logo
Audioone hvid
Kunstfonden LOGO white tr bg
Sydkystdanmark hvid2
Hjertestarter hvid