OpenAir 72 (Small)
OpenAir 69 (Small)
naessi til gkkdK

Næstved Teater præsenterer: Moon River

Næstved Teater præsenterer: Moon River 

En mand sidder på scenen med sin guitar. Det kører for ham ...

.. selv om han spiller et meget teknisk svært stykke musik. Det er i princippet fint nok, at kvinden på scenen tydeligvis er meget begejstret bagefter og slet ikke kan holde op med at klappe. Men hun skal klappe ad musikken, ikke ad ham.

Nu begynder kvinden oven i købet selv at synge og vil holde i hånd og kramme. Og hun putter hans guitarer i sengen, hvad skal det nu til for? Manden er mere tryg, når det handler om akkorder og håndstillinger, ikke når det handler om mærkelige signaler fra kvinder med glimt i øjet.

Moon River er en gennemcharmerende og stort set ordløs forestilling, båret oppe af fantastisk livemusik fra en tidslomme i 1930erne og 40erne.

Der er sigøjnermusik og jazzmusik, musik om den søde kærlighed og musik om den svære kærlighed. Musik af legender som Cole Porter og Django Rheinhardt.

Og ikke mindst tre flotte musikere i kjole og hvidt, laksko og brilliantinehår, som det sig hør og bør. En forestilling man bliver i meget godt humør af. Bortset fra at man går fra den med en lille ærgrelse over ikke selv at kunne spille guitar så gnisterne flyver, og synge så det gør ondt og godt i hjertet.

 

Medvirkende
Johanne Louise Schmidt og Kristoffer Fabricius
Musik
Hans Find Møller, Nis Skaun Vraasø og Caspar Kyhl
Varighed
60 min., uden pause
 

Læs mere på http://www.kglteater.dk

 

Arrangør: Næstved Teater